Receptár študenta

Jednoduché,rýchle a chutné jedlá, ktoré zvládne pripraviť každý.

Recepty > Granadiersky pochod

Granadiersky pochod

Granadír

Ingrediencie:


Príprava:

Zemiaky očistíme a nakrájame na menšie kúsky. Následne z nich opláchneme škrob a vložíme do hrnca. Zemiaky v hrnci zalejeme vodou približne do výšky zemiakov, privedieme do varu a varíme približne po dobu 20 minút. Zároveň varíme v druhom hrnci fliačky podľa návodu na obale.

Kým sa cestoviny a zemiaky varia, môžeme si očistiť cibuľu a nakrájať ju na drobno. Cibuľu vložíme do panvice, pridáme maslo a opražíme. Zemiaky a cestoviny po uvarení scedíme a vložíme do väčšej misy. Následne zalejeme spraženým maslom s opraženou cibuľkou, pridáme mletú papriku a soľ podľa chuti a dobre premiešame. Môžeme podávať. Dobrú chuť!

Späť hore