Granadiersky pochod
Ingrediencie:
- Balenie cestovín "Fliačky"
- 4 vačšie zemiaky
- Maslo 100g
- Stredná cibuľa
- Mletá paprika sladká
- Kyslé uhorky
- Soľ
- Voda
Príprava:
Zemiaky očistíme a nakrájame na menšie kúsky. Následne z nich opláchneme škrob a vložíme do hrnca. Zemiaky v hrnci zalejeme vodou približne do výšky zemiakov, privedieme do varu a varíme približne po dobu 20 minút.
Zároveň varíme v druhom hrnci fliačky podľa návodu na obale.
Kým sa cestoviny a zemiaky varia, môžeme si očistiť cibuľu a nakrájať ju na drobno. Cibuľu vložíme do panvice, pridáme maslo a opražíme. Zemiaky a cestoviny po uvarení
scedíme a vložíme do väčšej misy. Následne zalejeme spraženým maslom s opraženou cibuľkou, pridáme mletú papriku a soľ podľa chuti a dobre premiešame. Môžeme podávať. Dobrú chuť!